norbergyachting.se

projects
pic

AEZ Sailing Team Sweden - ett mycket lyckat projekt!


Ett banbrytande projekt inom svenska kommersiell segling. AEZ Sailing Team Sweden var inte ett kappseglingsprojekt utan ett projekt där huvudpartnern OCL Brorssons AB fokuserade på att använda sig av alla goda förutsättningar som finns inom "livsstilen" segling för att via dessa skapa en optimal plattform för corporate hospitality och PR. I stort sett alla OCL:s viktigaste intressenter var med ombord vid något tillfälle och projektet fick bra medialt genomslag.

Besök AEZ Sailing Team Swedens hemsida: http://www.oclbrorssons.se/47346_SE.htm

pic

Fin PR i Magasin Skärgård.


AEZ Sailing Team Sweden - en succé:-)

pdf download
pic

Steffo Törnquist predikar livsnjutning.


Tidningen Båtliv klev ombord. Steffo tog med stora säcken med godsaker. En bättre start på AEZ:s säsong 2012 kunde man inte drömma om. Sol, segling, skärgård, god mat och anekdoter i bastun och runt middagsbordet i kajutan. Anders Levéns livsnjutarmeny var formidabel!

pdf download
pic

Bilaga i Dagens Industri - segling för finsmakare.


När kvalitet går före kvantitet...

pdf download
pic

AEZ S.T.S. - ett smart marknadsföringsgrepp.


Syfte
Att göra AEZ fälgar mer känt hos återförsäljare och konsumenter samt öka försäljningen av AEZ fälgar genom att skapa ett högprofilerat svenskt seglings/- och promotion projekt där AEZ tillsammans med andra starka varumärken samarbetar för att etablera en unik plattform för B2B, B2C, team building och corporate hospitality.

Varför?
Sverige har ca en miljon aktiva människor inom båtsport/båtliv och landet består av 2700 km kust och en enastående vacker skärgård med över 100 000 öar är den perfekta miljön för att skapa och stärka affärsrelationer samt att njuta av livets goda.

Att synas
Som partner i projektet exponeras man tydligt och får ta del i det spännande och högprofilerade svenska seglings-/ och båtsegmentet. Segling är globalt sett en av de företeelser som används mest när det gäller att skapa image och attityd.

Kontakter och relationer
Ett av projektets huvudmål är att projektets partners skall ha tillgång till en unik plattform där man kan skapa och vidareutveckla affärskontakter. Som gäst ombord får man njuta av segling och natur när Sverige är som vackrast. En positiv miljö.

Cross promotion
I projektet korsbefruktas ett antal starka varumärken. Vi är på rätt platser vid rätt tidpunkt tillsammans med spännande människor från spännande företag.